Ocelová kamna TORA 8 KW Ø 150

42 900 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Zboží si právě prohlíží 30 zákazníků
  15 let zkušeností v online prodeji

plátce DPH v EU

  Doručení zboží do 24 hodin od převzetí

Pojištěné zásilky

  14 dní na vrácení zboží bez udání důvodu

BEZPEČNÉ PLATBY

Popis

TORA jsou ocelová kamna s oboustranným prosklením. Vybaveno rohovými dvířky zdobenými černěnou glazurou pro prohloubení vize ohně. Ideální do malých prostor.

Efektivnější spalování a delší udržování teploty je možné díky obložení spalovací komory TERMOTECem, teploakumulačním materiálem, který zvyšuje teplotu v topeništi.

Spalování částic paliva probíhá díky deflektoru, který prodlužuje cestu výfukových plynů. Tento proces také zvyšuje účinnost spalování a zaručuje lepší využití energie, a tím minimalizuje emise škodlivých látek do ovzduší. Kromě toho byla na výstupu výfuku instalována membrána, která plní podobnou funkci jako deflektor, což dále zvyšuje účinnost zařízení.

Vzduch je do vložky přiváděn zvenčí díky vestavěnému 100mm konektoru pro sání vzduchu. Samotný vtok může být napojen na pec zezadu nebo zespodu. Jeho seřízení se provádí pomocí škrticí sady s jedním regulátorem umístěným pod dvířky, což vylučuje chyby při nesprávném použití. Celý mechanismus funguje velmi tiše a bezproblémově.

Vložka využívá trojitý vzduchový systém pro spalovací komoru. Pod rošt je přiváděn primární vzduch usnadňující spalování dřeva. Sekundární vzduch - zajišťující ekologické spalování - je přiváděn otvory v zadní stěně.

Kamna navíc využívají systém čistého skla (vzduchová clona), tedy vzduch je přiváděn přímo ke sklu systémem kanálků umístěných po stranách topeniště. Tímto způsobem je kyslík přiváděn do horní části spalovací komory, kde dochází ke spalování plynů vznikajících při spalování dřeva, což dodatečně snižuje emise škodlivého CO do atmosféry.

Jmenovitý výkon (kW): 8
Rozsah topného výkonu (kW): do 11
Materiál: ocel
Tepelná účinnost (%): 78
Druh paliv: ochuceného tvrdého dřeva (vlhkost ≤ 20 %)
Teplota spalin (oC): 300
Hmotnost (kg): 148
Průměr výfuku (mm): 150
Šířka (cm): 43,5
Výška (cm):150,6
Hloubka (cm): 43,5
Energetická třída: A
Sezónní energetická účinnost (%): 68
EEI :103
Emise CO (při 13 % O2) ≤ uváděné v %: 0,1
Emise pylu (prach) (mg/Nm3): 19

Dodací lhůta: do 3 pracovních dnů

Detaily produktu
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku